Parnassia aan Zee is de plek om te ontdekken, ontspannen en te genieten op één van de mooiste locaties aan zee! Het duinpaviljoen is voor het eerst geopend in 1958 en sindsdien een begrip in de omgeving Bloemendaal. Parnassia aan Zee ligt in het prachtige en uitgestrekte nationale landschap de Kennemerduinen.

Sinds 2 oktober 2017 heeft Parnassia aan Zee een nieuwe eigenaar. In twee jaar tijd wordt Parnassia aan Zee vernieuwd van interieur tot exterieur. Parnassia aan Zee krijgt zijn oudtijdse stijl terug gecombineerd met een klassieke en moderne uitstraling. De stijl komt terug in het interieur, de gerechten en in de beleving. Tijdens het twee jaar durende vernieuwingsproces van Parnassia aan Zee nemen wij jou graag mee in de ontwikkeling. Het ontwikkelingsproces is te volgen via de website en social-mediakanalen van Parnassia aan Zee.

5 oktober 2017 opent Parnassia aan Zee haar deuren met een frisse en nieuwe beleving. Allereerst gaan we van start met een nieuwe menukaart. Een menukaart met overheerlijke en verrassende gerechten van lunch tot foodsharing planken en verschillende zoetigheden! In november 2017 beginnen we aan de vernieuwingen in het interieur en exterieur. Mogen wij je meenemen in het avontuur?