Bij Parnassia aan Zee beleef je alle jaargetijden de combinatie van lucht, strand, zee en duinen. De begrippen puur, passie en persoonlijk staan centraal bij ons en met de door onze, met liefde bereide dagverse en biologische gerechten, kunt u zich ook écht gast voelen in een ontspannen en persoonlijke sfeer en met een prachtig uitzicht!.

Mmm… | Bij de koffie

Wij serveren verschillende hemelse taarten voor bij de koffie. Maar vergeet onze brownies, muffins, pain au chocolat en vers gebakken gevulde koeken niet! Samen met onze lekkere fairtrade koffies, warme choco en thee niet te versmaden.

Lunch

U bent 365 dagen per jaar, vanaf 09.00 uur ‘s morgens van harte welkom voor een heerlijke lunch! Op onze biologische kaart staat een ruime keuze aan heerlijke broodjes, salades en andere overheerlijke gerechten. Healthy food, zoals een huisgemaakte soep, verse sap, smoothies of een goed gevulde salade is een echte aanrader!

Seizoen | Diner

Dagelijks, van half april t/m half september, kunt u genieten van smakelijke avondgerechten. Wij werken zo veel mogelijk met biologische seizoensproducten en serveren traditionele, eenvoudige strandgerechten zoals friet met malse kipsaté van kippendijen of een biologische hamburger. Andere aanraders is curry, pasta’s en salades. Gedurende de koudere maanden is onze keuken op doordeweekse dagen voor het diner gesloten en in het weekend tot 19.00 uur geopend.

Parnassia is iedere dag vanaf 9.00 uur tot een uur na zonsondergang geopend. Benieuwd tot hoe laat dit vandaag is? Check dan de zon- en waterstanden