U wilt graag met een groep groter dan 10 personen te komen? Wees welkom, maar informeer uiterlijk twee werkdagen van tevoren naar de mogelijkheden. Dit om onaangename verassingen voor beide partijen te voorkomen. Onaangekondigde (school)groepen zijn helaas niet welkom bij PaZ. Wij hebben speciaal voor u verschillende arrangementen samengesteld. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u contact opnemen via [email protected], zodat wij u een op maat gesneden advies kunnen geven. Voor de lunch hanteren wij een tijdsduur van één uur en wij reserveren géén tafels op ons terras. U kiest minimaal 2 werkdagen van tevoren uit één van onze lunches. Op de dag zelf nemen u en uw gasten gezellig plaats aan een speciaal voor u gereserveerde en ingedekte tafel in ons restaurant.

En voor de kindjes ……

Kinderen t/m 11 jaar eten met het buffet mee voor 50% van de prijs. Het is het leukst en werkt het fijnst als de kindjes aan tafel bij elkaar zitten.

Opmerkingen

De drankjes die besteld worden gaan op nacalculatie. Wij rekenen het aantal opgegeven personen eventueel vermeerderd met het aantal extra personen dat aanwezig is. Komen er minder personen dan rekenen we toch het aantal personen waarvoor gereserveerd is omdat de keukenvoorbereidingen daarvoor reeds gemaakt zijn.

U kunt het aantal personen wijzigen tot 24 uur ervoor.