De medewerkers van Parnassia aan Zee heten u van harte welkom in ons duurzame strand- en duinpaviljoen. Onze huisregels zijn bedoeld om onze prettig en ontspannen sfeer te waarborgen.

1. PaZ groepen | reserveren noodzakelijk

Bent u van plan om met een groep groter dan 10 personen te komen? Wees welkom, maar informeer uiterlijk een dag van tevoren naar de mogelijkheden. Dit om onaangename verassingen voor beide partijen te voorkomen; onaangekondigde (school)groepen zijn helaas niet welkom bij PaZ. Kijk voor mogelijkheden van groepen op onze speciale pagina.

2. PaZ met de hond | aan de lijn

Van de strandafgang bij ons paviljoen richting IJmuiden tot aan strandpaal 59.500 aan het begin van het naaktstrand zijn honden het hele jaar door toegestaan. Wij zien uw trouwe viervoeter binnen en op het terras van PaZ graag (kort) aangelijnd.

3. PaZ eten en drinken | geniet

Geniet van alle lekkernijen uit ons duurzame restaurant. Eigen meegebracht eten en drinken kunt u nuttigen in de duinen of op het strand en dus niet in ons paviljoen of op ons terras. Met andere woorden: consumptie verplicht.

4. PaZ WC | toiletten

Voor het gebruik van onze toiletten vragen wij voor niet-gasten € 0,50.

5. PaZ zakelijk | reserveer een ruimte

De meeste bezoekers komen bij ons voor de rust en ontspanning, maar u kunt in PaZ ook prima werken. We hebben alleen liever niet dat u dit in ons restaurant doet (anders lijken we net een conferentiecentrum). Daarom verhuren we prachtige vergaderzalen. Op deze site vindt u alle informatie over de verschillende ruimtes. Bedenkt u onverwacht een zakelijke bijeenkomst met maximaal 3 personen dan kunt u ook gebruik maken van ons Business Arrangement.

6. PaZ en alcohol | niet onder de 18 jaar

Wij verkopen geen alcohol aan gasten onder 18 jaar. Bij twijfel kunnen wij naar een identiteitskaart vragen.

7. PaZ betalen | Alleen pinnen

Bij ons kunt u betalen per pin.

8. PaZ drinkwater | PWN

Indien u een flesje drinkwater wilt vullen, dan kunt u dit doen bij de kraan op de parkeerplaats van het PWN

9. PaZ en Parkeren | PWN

Voor ons restaurant is een ruime parkeerplaats aanwezig. Deze parkeerplaatsen zijn eigendom van het PWN. Wij vragen u vriendelijk om de regels van het PWN te respecteren. Bij vragen omtrent het parkeren kunt u zich richten tot het PWN via de website www.pwn.nl vindt u alle informatie

10. PaZ en Natuur | Duinen en Zee

Wij hechten grote waarde aan het behoud van de natuur, daarbij ook onze mooie duinen en de zee.
Wij verwachten van onze gasten dat zij hier ook actief aan bijdragen. Hou de omgeving schoon en opgeruimd en blijf op de aangegeven paden.