Gratis gebruik van wifi, een flipover en projectiescherm is vanzelfsprekend bij het boeken van een vergaderarrangement. Ook zullen blocnotes en pennen niet ontbreken voor uw groep.

Mocht u graag van andere faciliteiten gebruik maken, zoals bijvoorbeeld boxjes ter versterking van laptopgeluid, extra flipovers of andere audiovisuele middelen, dan kunnen wij u daar uiteraard ook in voorzien tegen een vooraf afgesproken prijs. Mocht u op de dag zelf nog iets nodig hebben, dan horen wij dat graag en kijken wij of deze middelen nog beschikbaar zijn.

Vergaderarrangement

Wij werken heel simpel met één type arrangement om zodoende alle vrijheid te houden in bijkomende zaken als ontbijt, lunch, diner en activiteiten. U kunt kiezen voor een 4 uurs of 8 uurs arrangement.

Gastvrijheid

Wij begrijpen als geen ander dat uw bijeenkomst perfect moet verlopen.
Onze dienstverlening is er op gericht om u volledig te ontzorgen en nét dat stapje extra zetten, zodat u zich volledig op de inhoud van uw bijeenkomst kunt richten.

Events

Door jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, receptie of feest.

Borrelen

Het sfeervolle restaurant met gezellige zitjes straalt een ontspannen sfeer uit. Uw ontbijt, lunch of diner wordt met passie bereid door onze vakkundige koks. Voor een gezellige vrijmibo, netwerkborrel of een andere gelegenheid om te borrelen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Duurzaam en biologisch

Wij zijn zeer betrokken met welzijn en milieu. Wij werken zo veel mogelijk met biologische producten en maken gebruik van duurzame energie.